narsommarnaspricker.blogg.se

En trasig bakgrund och ett liv mot framgång, en obehaglig och ärlig berättar röst som ibland lär vara vilsen men när den inte är det är den starkare än tusen världar.

It's my turn now

Publicerad 2016-06-09 12:57:31 i Allmänt,

idag är dagen, som jag bryter cirkeln. Idag är dagen som jag väljer mig, som jag väljer oss. 
 
Som ni säkert redan läst så trodde jag att jag var klar med bearbetningen av min barndom, jag trodde fel, mina mardrömmar är som sagt tillbaka. 
 
Därav bestämde jag mig, efter att ha vaknat i panik med tårarna störtande ner för kinderna för hundrade gången sedan jag blev gravid, för att boka en tid hos min barnmorska. Dealen är, att vi idag ska ha ett samtal och sedan ska hon skicka remiss vidare till en specialist på mitt sjukhus. Som hon så snällt sa: Vi ska hjälpa dig nu, såhär ska du inte ha det. 
 
Så idag är dagen jag bryter cirkeln, vårat älskade barn ska aldrig behöva känna så som jag gjorde och jag ska framförallt inte behöva fortsätta må som då. 
 
Så för att påminna mig själv om varför jag gör detta, för att påminna om att fortsätta vara stark och ta mig igenom detta, har jag för en vecka sedan tatuerat mig. En symbol som varar i en evighet, It's my turn now. 
 
 
 
Igår, spenderade jag dagen med att bygga ihop spjälsäng (se bilder.) vilket jag bara kan informera om att ingen vettig människa bör ge sig på, iallafall inte ensam. 
 
 
 
 
 
Och sist men inte minst, spenderade jag tid med min underbara Sunny 🌸🌸
 
 

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2016-06-10 21:31:05

Jag förstår känslorna! Och när man är gravid är ens egna barndom så mkt mer påtaglig! Skitbra och skitstarkt att du faktiskt tar hjälp! Jag gjorde misstaget att inte göra det och ja det har ju straffar sig.
Lycka till!

Svar: Tack så mycket, sådant behöver man få höra. Det är inte lätt att ta hjälp, men förhoppningsvis värt det. Jag hoppas att du också mår bra, även om du inte valde att ta hjälp. Tillsammans är vi starka. <3
narsommarnaspricker.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela