narsommarnaspricker.blogg.se

En trasig bakgrund och ett liv mot framgång, en obehaglig och ärlig berättar röst som ibland lär vara vilsen men när den inte är det är den starkare än tusen världar.

En bra kväll

Publicerad 2016-05-28 21:40:25 i Allmänt,

trotts min dåliga start på dagen så blev kvällen lyckad, jag sambon och hans vän åkte till heron city. Väl där åt vi även thai mat. 
 
 
Innan vi gick in för att se filmen our favorite trator fick vi även reda på att en annan hyresgäst från samma bolag som oss, vill byta lägenhet! Nu får vi då alltså en nyrenoverad 3:a istället för våran tvåa och då alltså en ordentlig barnkammare! Dessutom två toaletter med ordentlig plats för skötbord etc! 😍 
 
Jag är så jävla lycklig! 
 

Schh

Publicerad 2016-05-28 10:54:50 i Allmänt,

vaknar av att jag någonstans mellan sömn och vakenhet kvider fram "ville bara ha din kärlek". 
 
sekundrarna efteråt brister jag ut i gråt, vad hade jag drömt nu igen? Just det, alltid olika slags människor, allt från främlingar till bekanta som utsätter mig för situationer där jag förstår att jag är ingenting värd. Men känslan när jag vaknar är alltid densamma: Varför älskade inte du mig? 
 
Gråten sköljer över mig igen, får ingen luft. Alex vaknar och undrar vad som händer? "Jag drömde en mardröm" hulkar jag in i täcket samtidigt som jag försökte vara tyst.
 
han stryker handen över mitt hår, håller om mig och viskar "schh, det va bara en mardröm älskling. Du är vaken nu, allt är bra." 
 
Tänk om de vore så bra. 

Regnigt Södertälje

Publicerad 2016-05-26 11:21:45 i Allmänt,

sitter på Nancys nyöppnade restaurang i kringlanhuset och blickar ut över ett regnigt Södertälje, i hopp om att hinna kasta i mig lunch innan denna dag drar igång med full fart. 
 
(Alla bör föressten äta här, helmysigt ställe!) 
 
Snart nog måste jag kasta mig på bussen, ut mot stallet, för att sedan åka vidare till jobbet. Och så rullar det på, i full fart. Det blir en bra dag. 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela