narsommarnaspricker.blogg.se

En trasig bakgrund och ett liv mot framgång, en obehaglig och ärlig berättar röst som ibland lär vara vilsen men när den inte är det är den starkare än tusen världar.

Du är värdefull

Publicerad 2015-01-05 22:22:26 i Allmänt,

 
 
Mitt uppe i allt det som är jobbigt, vare sig det är stress eller världens kaos som får dig att må dåligt, så stanna upp och inse att du är värdefull. När jag satt där, mitt i allt kaos, kunde jag aldrig känna eller tänka så men nu ett par år senare vet jag att det är så. Jag är värdefull, precis som alla andra. Jag är intelligent, som många andra. När ingen är stolt över mig, så är jag stolt över mig själv. Hur ska någon kunna tycka om mig, om jag inte börjar med att tycka om mig själv? 
 
Det spelar egentligen ingen roll vad andra tycker och tänker, det tog mig ganska lång tid att inse, att det inte är rätt att bekräfta sig själv genom andra när du egentligen behöver bekräfta dig själv genom dig. Du är det bästa du har. Du är stark. Smart. Vacker. Du står på dina två egna ben, även om det känns som om de inte kommer bära dig längre, så gör de ju just det - de bär dig. Du kommer att klara vad livet än kastar i din väg - om du vill. 
 
"Älska dig själv som mest, när det känns som om det är det du vill som minst, för då behöver du det som bäst"
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela