narsommarnaspricker.blogg.se

En trasig bakgrund och ett liv mot framgång, en obehaglig och ärlig berättar röst som ibland lär vara vilsen men när den inte är det är den starkare än tusen världar.

Det brukade skära likt glas i mina fötter

Publicerad 2015-01-07 13:24:36 i

Något jag alltid har frågat mig själv, återigen tillbaka till landshammarsgatan, är hur min far kunde lägga mina småbröder till sängs och sedan gå ut därifrån och avsluta med "godnatt grabbar, älskar er" 

När han aldrig någonsin sa så till mig. 

Varje gång jag hörde de orden slutade jag andas för en sekund. Att gå kändes som om glas skar i mina fötter och kniven fylld med all världens ångest högg mig rätt i hjärtat. 

Jag kan räkna på min högra hand hur många gånger han sagt att han älskar mig. 1. (3). En jävla gång. 

Den gången pratade vi i telefon, han var full och jag hörde hur människor i bakgrunden uppmanade honom att säga det. Jag var nog världens lyckligaste unge den kvällen. Jag grät mig själv till sömns.

2 gånger, via meddelande, har han skrivit "jag älskar alla mina barn". Men det räknas inte, det bara svider ännu mer eftersom att det påminner mig om hur han aldrig sagt "jag älskar DIG". 

Många otaliga nätter har jag legat och funderat över vad det är för fel på mig, varför älskar han inte mig? Är jag så värdelös? Är jag verkligen inget av värde? 

Idag gör det mig ingenting, för jag älskar mig själv. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela